Arbetsmiljöutbildning – Grund, 2 dagar, 15-16 maj

Utbildningen ger dig en god grund att stå på för att förebygga fysisk och psykisk ohälsa på arbetsplatsen.
Du får kunskap gällande lagar och regler samt hur du för in den kunskapen i det systematiska arbetsmiljöarbetet.
Du får verktyg för att ta steg mot en friskare arbetsplats.

Utbildningen vänder sig i första hand till dig som är chef, ledare, arbetsmiljöombud eller skyddsombud.

Ur utbildningens innehåll:
· Grundläggande arbetsmiljökunskap, lagar och regler.
· SAM (systematisk arbetsmiljö) teori och praktik
· Organisatorisk och social arbetsmiljö – Vad är det och hur gör vi?
· Stress i arbetslivet
· Friskfaktorer och riskfaktorer
· Skapa en friskare arbetsplats

Tid. 15-16 Maj 2017
Plats. Kockums fritid Malmö
Start. 08.30 – 16.30
Sista anmälningsdagen 8 Maj.
Anmäl er till info@comveritas.com
Pris. 5995 kr per person.
I priset ingår det frukost, lunch samt eftermiddagsfika.
Vi förbehåller oss rätten att minsta antal personer måste anmäla sig är 12 personer.


Inspirationsseminarium– 9 maj

Inspirationsseminarium med Andy Swärd Vi har återigen nöjet att bjuda in er till ett kostnadsfritt seminarium med Andy Swärd den 9 maj! Seminariet ger dig insikt i hur man skapar en högre förståelse för varandras beteenden i olika situationer och hur detta påverkar vår förmåga att genomföra våra uppgifter på en arbetsplats, en organisation eller som individ i vardagen. Andy berättar vad vi kan göra för att förstå källan till kroppens reaktioner under stress och framför allt, hur vi enklast kan återta kontrollen över känslor och prestationer. Andy delar med sig av vilka verktyg vi kan använda för att stärka de mekanismer som ligger bakom ett framgångsrikt mentalt tillstånd i att uppnå en optimal insats och fortfarande må fantastiskt bra. Mixen av teori och verklighet skapar en inspirerande session med en blandning av skratt, allvar och stor igenkänning.

Med snart 30 års erfarenhet i näringslivet, däribland som ledare i en rad internationella koncerner, gör Andy väl bekant med att rätt motivation och kunskapen om hur tanken påverkar vår kropp inverkar i vår dagliga prestation, speciellt i pressade situationer. Som professionell ICF coach och certifierad GP är Andy en flitigt anlitad föreläsare och samtidigt personlig coach och mental motivator åt både framgångsrika ledare i företagsvärlden såväl som nationella och internationella idrottare. Kombinationen har skapat förmågan att på ett fängslande, humoristiskt och stundtals ifrågasättande sätt direkt relatera till verkliga utmaningar. www.andysward.se

Datum och tid: 9 maj 8.30-11.30
Plats: Kockums fritid Västra Varsvgatan 8, Malmö

Från kl. 8.30 bjuder vi på enkel frukost med fralla och kaffe/te och kl. 9.30 startar seminariet och pågår fram till 11.30.

Anmälan görs till info@comveritas.se senast den 4 maj. Uppge ert företag samt namn på de personer som deltar. Begränsat antal deltagare, först till kvarn gäller!